به مناسبت هفته دولت؛ معاون بازار برق از چندین طرح و پروژه در استان خراسان رضوی بازدید کرد

  • 12 شهریور 1404
  • 13:55
  • 0 Viewpoint
  • 30 View
  • Article Rating
به مناسبت هفته دولت؛ معاون بازار برق از چندین طرح و پروژه در استان خراسان رضوی بازدید کرد

حمیدرضا باقری، معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران به مناسبت هفته دولت از چندین طرح و پروژه در استان خراسان رضوی بازدید و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت این طرح ها و پروژه ها قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در این بازدید حمیدرضا باقری، معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران به همراه بهروز محبی نجم آبادی نماینده شهرستان سبزوار در مجلس شورای اسلامی و حامد قربانی فرماندار شهرستان سبزوار از طرح های احداث و راه اندازی نیروگاه های خورشیدی سبزوار بازدید کرد و مسایل مربوط به نیروگاه سیکل ترکیبی سبزوار را مورد بررسی قرار داد.
باقری توضیحات لازم در خصوص نیروگاه های تجدید پذیر و نحوه حضور آنان در تابلوی سبز بورس انرژی را برای سرمایه گذاران تشریح نمود و نیز نحوه مشارکت مردم را در طرح های صرفه جویی بیان کرد.
ایشان همچنین در بازدید از نیروگاه سبزوار، مباحث و مقررات مربوط به ماده ۴ قانون مانع زدایی و اقداماتی که بایستی توسط سرمایه گذار نیروگاه انجام شود، را تشریح نمود.
معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران، مسایل مربوط به احداث واحد دوم گازی و واحد بخار نیروگاه را مورد بررسی قرار داد و مقرر گردید با پیگیری لازم از شرکت های برق حرارتی، توانیر و مپنا، واحد دوم نیروگاه تا خرداد ماه سال آینده (1405) در مدار تولید قرار بگیرد. لازم به توضیح است، راه اندازی این طرح و پروژه نقش به سزایی در افزایش تولید برق در سطح استان و همچنین کاهش ناترازی برق در این شهرستان را به همراه خواهد داشت.
وی در ادامه بازدید از نیروگاه طوس بازدید کرد و در جریان مشکلات بازار برق این نیروگاه قرار گرفت، که از جمله این مشکلات می توان به هزینه زیاد نیروگاه های بخار به دلیل فرسوده بودن و نیز تخصیص سوخت مازوت به این نیروگاه اشاره نمود. رقابت این نیروگاه ها در بازار برق نسبت به نیروگاه هایی که از سوخت گاز بیشتری استفاده می کنند، تحت تاثیر قرار می گیرد، که برای رفع این مشکلات، به نیروگاه توصیه شده است از مزایای صورتجلسه ۴۰۷ هیات تنظیم بازار برق بهره مند شوند و نسبت به عقد قرار دوجانبه با شرکت های توزیع یا برق های منطقه ای از طریق شرکت توانیر اقدام کنند و از این طریق بتوانند هزینه های ثابت و متغیر خود را با سودی معقول پوشش دهند.
ایشان در پایان از نیروگاه فردوسی بازدید کرد و در جریان مراحل احداث واحد بخار سوم و همچنین آماده سازی این نیروگاه برای قبل از شروع پیک سال آینده قرار گرفت.

لیلا دهقان Points to news :

Post comments

نام

ایمیل

your comments

No comments have been posted already. You can be the first commenter.